Școala de vară upper.school - Lingvistica


 

Vrei să descoperi Lingvistica?

Acest curs este dedicat elevilor care vor începe clasele a 7-a şi a 8-a şi pot participa la secţiunea Exerciţiu B a competiţiilor naţionale de lingvistică. Problemele de lingvistică sunt nişte puzzle-uri aplicate limbilor naturale, ce pot fi rezolvate strict pe baza logicii şi a corelării informaţiilor oferite. Nivelul cursului este mediu-avansat şi necesită o înţelegere de bază a gramaticii limbii române, precum şi capacitate de raţionare logico-matematică, fiind dedicat în principal elevilor care au participat deja la ediţiile anterioare ale Olimpiadei Naţionale de Lingvistică, Concursului Online de Lingvistică sau Olimpiadei Online de Lingvistică. Cunoştinţe medii-avansate de limbă engleză sunt recomandate.
 
În cadrul Şcolii de vară Upper.School avem un program de Lingvistică nivel mediu - avansat, în perioada 26 iulie - 6 august 2021, cu:    
  • 10 sesiuni de curs live; fiecare sesiune are o durata de 2 ore
  • Acces la sesiunile de curs înregistrate
  • Materiale de curs, probleme selectate, quiz-uri, feedback profesor

 
Vezi demo AICI
Profesor: Vlad Neacşu

 
"Olimpic internaţional, Vlad a participat la Olimpiada Internaţională de Lingvistică în 2014 şi 2015. Din 2015 este membru în Comisia Naţională a Olimpiadei de Lingvistică din România. Din 2019 este editor al Olimpiadei Online de Lingvistică, iar din 2020 este membru al Comisiei Naţionale a Olimpiadei de Lingvistică din Hong Kong, precum şi al Juriului Internaţional al Olimpiadei de Lingvistică Asia-Pacific. A studiat chimie la Universitatea din Bucureşti şi a absolvit un master în Nanoscience la Universitatea din Copenhaga. În prezent urmează un doctorat în chimie la City University of Hong Kong.”
 

Calendarul cursurilor:

Şcoala de vară Intervalul orar Luni Marţi Mirecuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
Sãptãmâna
26/07 - 01/08
09:00 - 11:00 Lingvistică Lingvistică Lingvistică   Lingvistică    
15:00 - 17:00         Lingvistică    
Sãptãmâna
02/08 - 08/08
09:00 - 11:00 Lingvistică   Lingvistică   Lingvistică    
15:00 - 17:00     Lingvistică   Lingvistică    

 

 

 
Înscrierea şi plata se fac din platforma upper.school (opţiunea de participare din contul de elev, confirmarea inscrierii şi plata din contul de părinte).
Nu ezita să ne contactezi dacă ai intrebari sau neclarităţi, pe adresa de email cursuri@upper.school.    
 
Mult succes în acest sfârşit de an şcolar,
Echipa upper.school
 
Vezi programul complet al Şcolii de vară Upper.School
 

Fundaţia Upper Education îşi propune să susţină performanta în materiile STEM pentru copiii talentaţi. Prin platforma upper.school şi cu implicarea şi contribuţia unor profesori de top, cu portofoliu în pregătirea olimpicilor, Fundaţia Upper Education lansează programe de pregătire şi concursuri online prin care pune bazele unei comunităţi de elită. Performanţa, depăşirea limitelor şi pasiunea sunt încurajate şi cultivate prin programe de pregătire la nivel înalt.
 
 

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame