Excelența în matematică, Elena Nicolae - Cursuri de pregătire la matematică - nivel olimpiadă


 

Powered by Youni (cea mai mare platformă educaţională de orientare în carieră şi aplicare la facultate din Europa de est).

 

Doamna profesoară Elena Nicolae susţine cursuri de pregătire pentru olimpiadă de matematică la clasele a IV-a, a V-a şi a VI-a în perioada 18 septembrie 2023 - 31 mai 2024. 

Doamna profesoară are o experienţă de 30 de ani la catedră şi de peste 25 de ani în pregătirea olimpicilor naţionali.           În ultimii 15 ani, aproape în fiecare an cel puţin un elev pregătit de doamna Nicolae a participat la olimpiada balcanică de matematică pentru juniori.

 

Cursul de clasa a IV-a este destinat iubitorilor de matematică, copiilor care vor să participe la concursuri, cât şi celor care vor să susţină examene de admitere pentru clase de performanţă la licee prestigioase din Bucureşti sau din orice alt oraş din ţara.

Structura cursului: 2 şedinţe de câte 2 ore săptămânal ( 2 ore teorie + 2 ore aplicaţii). Doamna profesoară a conceput şi susţinut acest curs în ultimii 12 ani, adaptându-l şi îmbunătăţindu-l anual.

 

Cursurile de clasele a V-a şi a VI-a se adresează elevilor care au ca ţintă participarea cu succes la faza judeţeană şi naţională a olimpiadei de matematică, dar şi la diverse concursuri interjudeţene, naţionale sau internaţionale.

 

Pentru mai multe detalii, înscrieri şi contact puteţi vizita următoarea pagină web:

https://prep.younichoice.com/

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame