Andronescu face curatenie dupa erorile de la tezele unice


Liderul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar, Silviu Mirescu, si-a dat demisia, iar aceasta a fost acceptata, in urma erorilor comise in cazul tezelor cu subiect unic.

Si-a dat demisia si inspectorul pentru disciplina Istorie, Rodica Tudorica, potrivit anuntului ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.Photobucket

Andronescu a adaugat ca eroarea comisa in cazul tezei cu subiect unic de la Istorie nu a afectat elevii, iar Ministerul nu este responsabil pentru greseala, de vreme ce subiectele sunt alcatuite de Centrul National de Evaluare.

Ministrul a precizat ca de saptamana viitoare CNCEIP va avea o noua conducere si, dupa vacanta de vara, va avea loc o restructurare a centrului.

In urma erorii strecurate in textul din teza cu subiect unic de la Istorie, Ministerul Educatiei s-a vazut nevoit sa distribuie elevilor si o erata.

O greseala a fost comisa si in cazul tezei de la limba romana, cand personajele lui Caragiale, Ghita Nitescu si Nita Ghitescu, le-au dat de furca profesorilor care au alcatuit subiectele.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame