Încep cursurile de vara ale academiilor FasTracKids


Copiii care urmeaza cursurile academiilor FasTracKids sunt din aceasta saptamâna în vacanta, pâna în septembrie. Pentru cei care au ales sa participe la Summer Camp, vacanta va fi însa una foarte activa.

Cursurile saptamânale sunt intensive de câte 5 zile, 3 ore/zi si au menirea de a-i mentine pe copii conectati la universul educatiei inclusiv în perioada vacantelor.

În lunile iulie si august Academiile FTK din România propun 3 teme interesante care au ca scop educarea abilitatilor de lucru în echipa, lidership, gândirea creativa precum si management al timpului.

catelPe lânga obiectivele generale ale programelor FasTracKids, temele din perioada verii îsi propun prin continut sa formeze un set de deprinderi necesare în viata.

Prima tema - "Savanti tineri, Oase batrâne" - îi va oferi ocazia copilului sa faca o incursiune în trecut, în lumea dinozaurilor. Pe lânga continutul de informatii, copilul va învata sa-si gestioneze si sa-si prioritizeze resursele atunci când urmareste un scop.

Cea de a doua tema - "Anatomia mea" – îsi propune sa transmita copilului o multime de lucruri interesante despre corpul uman. Dincolo de aceasta, va dobândi deprinderi de igiena si viata sanatoasa.

"Gata de calatorie", a treia tema, îl va "trimite" pe copil într-o calatorie imaginara în jurul lumii. În afara informatiilor despre diferite tari si regiuni de pe glob, copilul va învata cum trebuie sa se pregateasca atunci când urmeaza sa faca o calatorie.

Preturile sunt stabilite de fiecare academie FTK, în jur de 100 euro.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame