Examenul de licenta la Spiru Haret nu se mai repeta


Absolventii Universitatii Spiru Haret nu vor mai da examenul de licenta înca o data, potrivit purtatorului de cuvânt al PSD

Absolventii Universitatii Spiru Haret nu vor fi mai fi nevoiti sa repete examenul de licenta asa cum propunea ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Declaratia a fost facuta de purtatorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz.

"Doamna ministru Andronescu s-a pripit, asa cum s-a pripit si cu orele de sport si cu orele de desen. Nu îsi asuma foarte tare responsabilitatea. Nu mi se pare logic sa sarim cu tunurile pe sistemul privat unde sunt investitii foarte mari", a declarat vicepresedintele PSD, Marian Oprisan.

În apararea Universitatii Spiru Haret au sarit si politicienii care au urmat cursurile institutiei fie în forma de învatamânt la zi, fie la distanta. "Legea trebuie respectata, inclusiv de unitatile de învatamant. Nu trebuie desfiintata nicio forma de învatamânt. Orice forma de învatamânt, care ofera orice fel de avantaje, inclusiv învatamântul de la distanta trebuie încurajata", a spus Mario Oprea, senator PNL.

Ministerul Educatiei are parte zilele acestea de o serie de actionari în judecata. Universitatea Spiru Haret a cerut suspendarea efectelor ordonantei care îi interzice sa mai faca înscrieri în acest an scolar. La justitiei a mai apelat un grup de profesori nemultumiti ca nu au fost primiti la examenul de titularizare din cauza diplomelor de absolvire.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame