Spiru Haret ramane in legalitate inca trei luni


Spiru Haret ramane in legalitate inca trei luni

Universitatea "Spiru Haret" a mai primit o pasuire de cateva luni de la Ministerul Educatiei, printr-un ordin publicat in Monitorul Oficial in urma cu doua zile.

In plus, daca nu organizeaza alte alegeri pentru rector, care sa fie confirmate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI), si nu-i "retrogradeaza" pe dascalii care si-au obtinut ilegal titlurile, nu va mai primi drept de stampila cu antetul MECI pentru diplomele studentilor care au absolvit in 2009, relateaza Evenimentul Zilei.

Actul reglementeaza si metodologia prin care studentii care au urmat cursurile USH in perioada 2005-2008, la invatamant la distanta sau frecventa redusa, se pot transfera la toate institutiile acreditate, de stat sau private.spiru haret

Ordinul le da si un ragaz celor de la Spiru Haret: pana la sfarsitul anului, universitatea va putea folosi stampila cu antetul Ministerului Educatiei si Tineretului, adica cu denumirea anterioara a institutiei.

Reprezentantii MECI spun insa ca nu au intentionat sa avantajeze "Spiru Haret", ci sa-i ajute pe studentii carora alte institutii de invatamant superior le-au inchis usa in nas, anul acesta, cand au vrut sa se inscrie la masterat.

Reprezentantii USH au refuzat sa fac vreun comentariu cu privire la ordinul "despre care nici nu stiau ca exista".

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame