Lumina Math 14 noiembrie 2009 - detalii concurs


Perioada de inscriere: 1 octombrie-29 octombrie 2009

Taxa de inscriere: 15 lei

Modalitatea de inscriere: elevii care doresc sa se inscrie vor completa un formular la secretariatul scolii de care apartin. Scolile intocmesc lista candidatilor pe baza formularelor de inscriere.

Desfasurarea: concursul se va sustine in fiecare judet la unul sau mai multe centre stabilite de inspectoratele judetene. Pana pe 5 noiembrie se vor anunta locurile de desfasurare.

luminaData desfasurarii concursului: Concursul va avea loc pe 14 noiembrie 2009 intre orele 9:00-11:00 si va consta in 30 de probleme tip grila pentru clasa a IV-a si 40 pentru clasele V-VIII. Exista un singur raspuns corect pentru fiecare problema si pentru raspunsurile gresite se vor scadea puncte. Elevii vor trebui sa aiba in timpul concursului un creion cu mina moale, o ascutitoare si o guma de sters, pentru a completa raspunsurile pe foaia tip ce va fi primita inainte de inceperea examenului. Elevii trebuie sa aiba asupra lor carnetul de elev sau buletinul. Toti elevii vor primi diploma de participare la terminarea concursului.

Corectarea lucrarilor si afisarea rezultatelor pe web va fi intre 15-22 noiembrie 2009

Elevii vor primi rapoartele detaliate pana la data de 27 noiembrie 2009.

Festivitatea de premiere: Primilor 20 de elevi pentru fiecare nivel de clasa li se vor acorda premiile in bani. Festivitatea de premiere se va organiza pe data de 12 decembrie 2009 in Bucuresti.

Profesorii elevilor castigatori vor primii diplome din partea institutului LUMINA

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame