Lansarea site-ului Scolii Generale nr. 30, Grigorie Ghica Voievod


Lansarea portalului Scolii Generale nr. 30, Grigorie Ghica Voievod,  Bucuresti, www.scoala30.com a avut loc astazi 22 aprilie 2010.

 

Site-ul a fost realizat dupa ideea profesorului Sorin OSICEANU, binecunoscut cu site-ul www.mate.info.ro , numarul 1 în preferintele iubitorilor de matematica din tara si totodata un site cunoscut si repectat în Comunitatea Internationala de Matematica, care face cinste Scolii de Matematica Românesti.


Site-ul www.scoala30.com contine atat o parte publica, unde utilizatorii pot afla informatii noi despre Scoala Generala nr. 30, Grigorie Ghica Voievod, cat si o parte privata, unde au acces doar utilizatorii din cadrul scolii.


PhotobucketIn partea privata a site-ului profesorii creeaza lectii pe diverse teme si trimit materiale in format electronic elevilor din fiecare clasa.


Pe site apar de asemenea participarile scolii in programe nationale si internationale, activitatile desfasurate in cadrul acestor programe care vizeaza o mai buna instruire si educatie a copiilor, sporirea competentelor cadrelor didactice.


Personalul didactic al scolii este calificat si printre acestia se numara autori de materiale didactice auxiliare si manuale, colaboratori la reviste de specialitate, metodisti si formatori.


Se pare ca este primul site scolar interactiv din Romania ce permite transmiterea de date de la profesor catre elev.


Asteptam impresii de la vizitatori dar si de la utilizatori.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame