Invitatie la Târgul de Carte Scolara "Gaudeamus"


Târgul de Carte Scolara "Gaudeamus" a ajuns la a VIII-a editie

Cea de-a VIII-a editia a Târgului de Carte Scolara "Gaudeamus", organizat de Radio România, în colaborare
cu Uniunea Editorilor din România si cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, s-a deschis,
sâmbata, în Foaierul de Concerte al Radio România din Capitala.

 
Cei care nu si-au încheiat înca pregatirile pentru noul an scolar si sunt interesati sa achizitioneze manualele proaspat recomandate si sa se informeze în legatura cu ultimele noutati din domeniu, sunt asteptati la înca o sesiune de documentare si cumparaturi la târg.

informareTârgul "Gaudeamus" face parte din Programul Lectura, proiect de anvergura nationala initiat si derulat din anul 1994 de Radio România, având ca principal obiectiv sustinerea culturii scrise din tara noastra. Alaturi de oferta aproape completa de manuale si auxiliare aprobate de Ministerul Educatiei pentru anul scolar 2010 - 2011 si de lucrarile cuprinse în bibliografia scolara de literatura româna si universala, evenimentul va aduce în fata publicului numeroase surprize, în masura sa încurajeze sau sa trezeasca apetitul pentru lectura si pentru activitati în colectiv ale juniorilor.

Astfel, oferta editiei include cele mai recente aparitii editoriale pentru copii si adolescenti, carti educative într-un format extrem de atractiv, pentru toate vârstele, jocuri instructive interactive, în masura sa le stimuleze creativitatea si o gama larga de materiale didactice, utile studiului individual si în clasa.

Târgul va putea fi vizitat, în perioada 18-28 septembrie, de luni pâna vineri între orele 10,00 si 19,00, sâmbata, între 10,00 si 16,00, iar duminica între 10,00 si 14,00.



Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame