OFICIAL, scoala reîncepe miercuri, 27 aprilie 2011


Ministrul Daniel Petru Funeriu decide prelungirea cu o zi a vacantei de Pasti
21.04.2011

        Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, a semnat joi, 21 aprilie 2011, un Ordin de ministru prin care vacanta Pasti se prelungeste cu o zi. În consecinta, marti, 26 aprilie 2011, nu vor fi tinute cursuri în învatamântul preuniversitar.
      
         Elementele care au condus la fundamentarea deciziei initiate de Secretariatul de stat pentru învatamânt preuniversitar sunt legate de concomitenta Sarbatorilor Pascale în lumea crestina si de faptul ca, în saptamâna de vacanta care a premers Sfintelor Pasti, un numar mare de elevi a fost angrenat în olimpiadele scolare pe discipline.
informare       
        S-a considerat ca, în aceste circumstante, o zi suplimentara de odihna este binevenita. Ordinul de ministru a fost semnat dupa consultarea organizatiilor sindicale din învatamântul preuniversitar.
       
        Acestea si-au exprimat sustinerea fata de initiativa  Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
       
        Recuperarea materiei aferente zilei de marti 26 aprilie se va realiza în mod intensiv, începând cu data de 27 aprilie 2011 si pâna la finalul semestrului. Directorii de scoli vor asigura recuperarea integrala a materiei.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame