Fituici pentru BAC 2011


Un site care vinde fituici promite promovarea Bacalaureatului cu nota 10

        Pe vremuri, fitucile erau un chin pentru elevi. Acum, tot se rezolva cu bani, iar cei care au transformat redactarea fituicilor într-o afacere, fac bani frumosi în aceasta perioada de examene. De exemplu, site-ul fituici-bacalaureat.ro, garanteaza promovarea examentului cu nota 10, pe baza fituicilor facute "ca la carte".

        Materialele sunt elaborate conform programei de BAC si se vând cu instructiuni de folosire cu tot. Fituicile pentru limba româna, matematica, istorie, biologie, chimie si geografie costa între 7 si 13 lei, dar, ca în orice afacere profesinista, cu cât cumperi mai multe, pretul scade. Site-ul ofera si asistenta tehnica, adica idei despre cum pot fi ascunse.

        Metoda fituicilor profi are mare succes printre absolventi, iar acesta se vede cel mai bine din numarul fanilor de pe Facebook, peste 9.500. "Eu zic ca sunt misto fituicile astea. În special pentru astia care vor sa învete, dar nu pot", a scris Alexandra. O alta eleva, este si ea multumita de fituicile achizitionate, "atât timp cât profesorii nu-si dau interesul, e greu sa înveti într-un an ce n-ai învatat în trei". "Geniale," scrie un alt elev de clasa a XII-a, "mai trimit o comanda pentru înca trei materii."

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame