Planificari 2011-2012


Ministerul Educatiei ia masuri pentru debirocratizarea muncii didactice

        Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pune la dipozitia tuturor cadrelor didactice din România, pentru prima data, planificarile calendaristice.

        Acestea sunt disponibile pe site-ul http://www.edu.ro/, la sectiunea învatamânt preuniversitar, începând cu data de 1 septembrie 2011. Planificarile sunt avizate de comisiile nationale de specialitate pe discipline si reprezinta munca a peste 2.500 de cadre didactice, direct de la catedra, precum si a aproximativ 120 de inspectori de specialitate din Ministerul Educatiei si inspectoratele scolare.

        Secretarul de Stat Oana Badea precizeaza: „Corelarea acestor instrumente ale muncii didactice cu particularitatile individuale, de grup si de vârsta ale beneficiarilor directi ai educatiei va apartine fiecarui dascal în parte. Substanta acestei masuri consta, dincolo de orice analiza, în pasul spre debirocratizarea muncii didactice. În acest fel, economisim timp si energie în favoarea muncii directe cu elevii nostri, ceea ce reprezinta esenta muncii oricarui dascal".

Mate.Info.Ro a selectat pentru dumneavoastra planificari anuale la matematica, pentru gimnaziu si liceu. Pentru a intra in posesia lor click AICI.


Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame