Pregatire gratuita pentru examenul de admitere la Universitatea Politehnica din Bucuresti


        Universitatea Politehnica din Bucuresti ofera pregatire gratuita începând din data de 21 aprilie pentru examenele de admitere 2012 la facultatile institutiei de învatamânt superior. 

        Potrivit calendarului aprobat de Senatul UPB, în perioada 16 - 21 iulie se vor face înscrieri pentru examenul de admitere la secretariatul fiecarei facultati, iar în zilele de 23 si 24 iulie se vor sustine examenele de admitere la facultate, care consta în doua probe scrise. 

        Ora de începere a fiecarei probe scrise de concurs este 10.00 si fiecare proba are o durata de 3 ore.

        La Facultatea de Inginerie în Limbi Straine testul de competenta lingvistica pentru candidatii care nu poseda un certificat de competenta lingvistica se va sustine în 20 iulie. Admiterea se va face prin examen scris la facultatile de Energetica, Automatica si Calculatoare, Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Inginerie Mecanica si Mecatronica, Transporturi, Inginerie Aerospatiala, Inginerie în Limbi Straine, Stiinte Aplicate. 

        La facultatile de Inginerie Electrica, Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Ingineria Sistemelor Biotehnice, Stiinta si Ingineria Materialelor, Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Inginerie Medicala si Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, admiterea se va face pe baza mediei de la examenul de bacalaureat plus un interviu. 

        Taxa de înscriere la examenul de admitere este în valoare de 100 lei. 

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame