Meditatii gratuite la matematica pentru elevii din mediul rural


Un numar de 23 de profesori de matematica s-au înscris pentru al treilea an consecutiv la proiectul "O sansa pentru fiecare", în urma caruia dascalii vor face meditatii gratuit pentru elevii din satele judetului Vâlcea, care provin din familii cu venituri mici, informeaza Agerpres.

"Pentru a putea oferi acest sprijin tinerilor elevi, am beneficiat de implicarea a 23 de profesori de matematica, ce au devenit voluntari ai Fundatiei World Vision Romania si au facut saptamânal meditatii cu elevii dornici, în primul rând, de a-si aprofunda cunostintele de matematica, precum si în vederea obtinerii unor note mai bune la scoala si la examenul de bacalaureat. Odata cu începerea noului an scolar, va reîncepe si activitatea de meditatii oferite de profesorii voluntari, încercând si în acest an sa contribuim la îmbunatatirea rezultatelor scolare pentru elevii din mediul rural si care provin din familii cu venituri reduse înscrisi în proiectul nostru", a declarat miercuri pentru AGERPRES Cristina Samson, coordonator voluntari World Vision Romania.

Cei 23 de profesori, care au dorit sa devina voluntari, sunt profesori de matematica în liceele din judetul Vâlcea. Acestia s-au împartit pe echipe pentru a face meditatii saptamânal cu acesti elevii.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame