Constantin Traistaru - REDIVIVUS


        Asa cum ne-a obisnuit, domnul profesor Constantin Traistaru a revenit asupra demisiei si s-a întors în functia de inspector general al ISMB. 

        Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a semnat în data 15 decembrie, ordinul de eliberare din functie a inspectorului scolar general al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru. Ordinul s-a aplicat din data de 22 decembrie. Domnul Constantin Traistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, în mod expres, eliberarea din functie din motive personale.

        Este cunoscut faptul ca domnul inspector general si-a mai anuntat demisia în câteva rânduri, ultima data chiar pe 1 septembrie 2014, în prima zi de scoala, dar a revenit imediat, a doua zi, linistindu-i pe simpatizanti.

        Pentru mine a fost o reaparitie asteptata a domnului inspector general, dupa ce am citit articolul „De ce demisioneaza un inspector general” publicat in revista „Tribuna învatamântului”, cu putin timp în urma, în care se aduc elogii pentru întreaga cariera si-n care se induce ideea ca ar fi o victima a politicului(!). În rest, întâlnim în acest articol un limbaj de lemn pe care nu-l mai vazusem din perioada anilor 80, în cotidianul „Scînteia”.

        La bursa zvonurilor se vehiculeaza ca echipa de la ISMB va fi completata cu un nou inspector general adjunct, în persoana doamnei Mihaela Ciho, inspector scolar pentru management institutional al sectorului 2.

        Aceasta reasezare de la vârful ISMB îmi întareste convingerea ca mult asteptatul concurs anuntat de domnul ministru al Educatiei, Sorin Cîmpeanu, pentru functia de inspector general, daca se poate sa fie organizat corect... corect va fi!


Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame