Vecinii au denuntat o profesoara de matematica la ANAF. Vezi ce raspuns au primit.


        Atentie, la activitatile pe care le desfasurati în propria locuinta! si asta pentru ca ati putea fi pârâti la autoritati de catre vecini.

        Asa a patit o locatara profesoara de matematica, careia asociatia de proprietari i-a transmis în luna mai a acestui an un denunt catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

        Reprezentantii asociatiei de proprietari denuntau faptul ca locatara ofera, contra cost, meditatii la matematica, fara sa declare veniturile si fara sa plateasca impozite si contributii aferente acestora, potrivit adevarul.ro.

        Asociatia cerea celor de la ANAF sa efectueze cercetari „pentru confirmarea faptelor semnalate si luarea masurilor legale“.

        „Doamna XXX cu precadere în week-end primeste mai multe persoane tinere carora le acorda contra cost meditatii la matematica înregistrând astfel venituri în mod regulat, dar fara a fi fiscalizate sau declarate. Pentru sumele de bani de mai sus nu a depus nicio declaratie fiscala si nu a achitat niciun impozit catre bugetul de stat si catre bugetul asigurarilor sociale de stat“, se arata în denuntul depus la ANAF, obtinut de cei de la Adevarul.

        Reprezentantii asociatiei de proprietari cer Fiscului sa efectueze „cercetari pentru confirmarea faptelor semnalate si luarea masurilor legale care se impun“ si sa-i informeze asupra modalitatii de solutionare a denuntului.

        „Este adevarat ca suntem interesati de informatii care pot fi introduse în bazele de date care sunt folosite în analizele de risc, însa pentru a fi supus controlului trebuie sa depaseasca pragul de semnificatie fiscala“, au declarat surse din ANAF pentru Adevarul.

        Orice cetatean sau organizatie legal constituita poate semnala posibile cazuri de evaziune prin sesizare scrisa sau în format electronic transmisa catre ANAF.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame