Scolile trebuie sa publice informatiile legate de buget si deciziile Consiliului de Administratie


        Directorii unitatilor scolare din Dolj au fost informati de conducerea Inspectoratului scolar ca trebuie sa faca publice informatiile legate de buget si deciziile Consiliului de Administratie.

        Directorii unitatilor scolare din judetul Dolj vor face publice deciziile luate de Consiliile de Administratie si bugetele scolilor pentru a da dovada de transparenta.

        „Exista o campanie la nivel national în care se solicita scolilor sa faca publice deciziile de la nivelul unitatilor si bugetul. Informatiile privind bugetul fiecarei scoli sunt publice, recomandarea mea este sa le afisati. Este perioada în care noi ne conturam bugetul pentru anul viitor si ne facem bilantul asupra a ceea ce am facut în acest an financiar. Nu avem ce sa ascundem”, a precizat directorilor, inspectorul scolar general Lavinia Craioveanu.

        De altfel, publicarea deciziilor luate la nivelul unitatilor de învatamânt este chiar o obligatie a unitatilor de învatamânt, întrucât metodologia de organizare si functionare a Consiliului de Administratie prevede publicarea deciziilor. 

Aceeasi regula se va aplica si în cazul Inspectoratului scolar Judetean Dolj.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame