Cei mai buni elevi la matematica din Timisoara, selectati pentru un centru de excelenta


        Colegiul National C.D. Loga Timisoara organizeaza etapa de selectie a elevilor pentru participarea acestora la Proiectul TMMATE JUNIOR – Centrul de excelenta în matematica, proiect initiat în colaborare cu Inspectoratul scolar Judetean Timis.

        Selectia se adreseaza elevilor din clasele a IV -a, iar perioada de înscriere este între pâna în 12 noiembrie. Selectia elevilor va avea loc la sediul provizoriu al Colegiului CD Loga, str. Lorena 35, sâmbata, 14 noiembrie, de la ora 10.

        Cei care doresc sa se înscrie pot face acest lucru online prin acest formular, pe baza unui tabel nominal, înaintat de catre unitatile de învatamânt interesate, transmis pe fax sau pe adresa de e-mail a liceului: secretariat@loga.ro, sau individual, prin cerere depusa la secretariatul liceului de catre parintele elevului.

        Regulamentul de organizare si desfasurare a proiectului „TMMATE JUNIOR” se afla postat pe site-ul www.cdloga.ro.

        Acest proiect îsi propune sa selecteze elevii din clasele a IV-a, capabili de performanta la matematica, sa dezvolte un sistem de pregatire performant în cadrul centrului de excelenta si sa le ofere oportunitatea participarii la competitii matematice de înalt nivel.

        Activitatile pe care si le propune acest proiect se vor desfasura în trei etape: selectarea elevilor în cadrul unui concurs de selectie; pregatirea elevilor în centrul de excelenta; participarea elevilor la concursurile de matematica „TMMATE”.

Subiectele etapelor de selectie din anii anteriori:

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame