O maicuta si un absolvent al Liceului Teologic din Bucuresti au fost exclusi vineri din bacalaureat.


50 de absolventi au fost exclusi din examen pentru tentativa de copiat.

O maicuta si un absolvent al Liceului Teologic din Bucuresti au fost exclusi vineri din bacalaureat, pentru ca au fost prinsi cu carti de Limba Româna în banca. Vineri, absolventii de liceu au sustinut examenul scris la Limba si Literatura Româna.

În toata tara, 50 de tineri au fost eliminati pentru ca au fost prinsi copiind ori au intrat în sala cu materiale informative. La mai putin de doua ore dupa ce a extras varianta de concurs, presedinta comisiei de bacalaureat a mers în control la doua centre de examen din Bucuresti. La Seminarul Teologic, doi absolventi au fost prinsi cu mâta-n sac. Sau cu manualele în banca.

"Am gasit o maicuta si un elev, aveau carti în banca, amândoi au fost exclusi din examen" a declarat Zvetlana Preoteasa, secretar de stat MEDC.

Photobucket

"Când au intrat în clasa elevii aveau materialele sub haina. Profesorii au fost exlusi din urmatoarele examene" a spus Bogdan Cristea, vicepresedinte comisia Seminarul Teologic.

Mai mult, profesorii supraveghetori risca si penalizari la salariu. La proba scrisa la Limba si Literatura Româna, absolventii de liceu au avut de scris un eseu despre basmul cult, de elaborat un text argumentativ despre timp, pornind de la un fragment de Eugen Lovinescu, si de analizat o strofa din poezia Nedreptate de Nichita Stanescu.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

cele mai noi materiale

reclame