Alexandra Dobre a comunicat tuturor școlilor că a fost însărcinată să le rezolve toate problemele uzuale


 

Primarul Daniel Băluţă a pus toţi profesorii, învăţătorii şi educatorii sectorului 4 sub „ascultarea” unei tinere funcţionare de 24 de ani, Alexandra Dobre. Tânăra doamnă desemnată de primarul Daniel Băluţă să rezolve toate problemele zecilor de unităţi de învăţământ din sector este nimeni alta decât fosta consilieră a lui Gabriel Oprea.

După căderea fostului ministru de interne, juna lui Gabriel Oprea a fost „recuperată” de PSD şi de primarul Daniel Băluţă.

 

Daniel Băluţă o susţine pe „juna” Dobre

Alexandra a fost numită, în vara acestui an director interimar al Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB), funcţie în care a rezistat deja mai mult timp, decât actorul Cristian Şofron (personajul principal din „Declaraţie de dragoste”) şi cunoscuta artistă Catrinel Dumitrescu.

După ce s-a făcut remarcată acolo (cum a scris presa), prin închiderea cercului de pictură pentru copii, Alexandra Dobre a primit, din partea lui Daniel Băluţă, însărcinarea de a rezolva „problemele uzuale” ale tuturor liceelor, şcolilor şi grădiniţelor din sector. Ea a preluat astfel mare parte dintre atribuţiile Direcţiei de Învăţământ despre care se vorbeşte în Primăria lui Băluţă că urmează a fi restructurată din temelii, poate chiar retrogradată la stadiul de „serviciu”.

Alexandra Dobre a comunicat tuturor şcolilor că a fost însărcinată să le rezolve toate problemele uzuale

Confruntat cu nemulţumirile cadrelor didactice, Daniel Băluţă s-ar fi şi răstit, într-o şedinţă cu aceştia, că doamna Dobre este perfect competentă şi capabilă pentru a rezolva toate problemele. Ea este, dealtfel, dublu licenţiată (în drept şi în ştiinţe politice).

Ulterior, pe 9 şi 10 noiembrie, toate unităţile de învăţământ din sector au primit, din partea Alexandrei Dobre, înştiinţarea scrisă asupra noii „subordonări”. Cu toate acestea, nici acum nu sunt bani pentru plata tuturor salariilor profesorilor (cu tot cu taxe şi contribuţii) iar bursele elevilor au fost drastic tăiate de către primarul Băluţă, cu votul consilierilor PAS, ALDE şi PMP!

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame